Sähkösuunnittelu Sampo Kortelahti Riihipellontie 1A 13100 HÄMEENLINNA

 Puh. 040 764 3385

Hyvä suunnittelu johtaa varmatoimiseen lopputulokseen!

Sähkösuunnittelija Hämeenlinna

Joustavasti, mutta johdonmukaisesti asiakkaan tarpeen mukaan

Sähkösuunnittelu Sampo Kortelahti palvelee monipuolisesti Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella kuten Janakkalassa, Hattulassa ja Riihimäellä. 
Yritykseni on tamperelaislähtöinen. Niinpä toimin mielelläni myös koko Pirkanmaan alueella ja muualla Suomessa, joten otathan yhteyttä ja kerrot kohteestasi lisää. Katso myös referenssikohteeni, sieltä näet toteutukseni muun muassa yksityisten, yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin.

Sähkösuunnittelu


Suunnittelen sähkötyöt huolellisesti, jotta urakoitsijan ja sähkömiehen on helppo toteuttaa varsinainen työ sujuvasti ilman epäselvyyksiä. Ennen kaikkea ja tärkeintä on kuitenkin tehdä turvallista ja määrärysten mukaista  sähkösuunnittelua. Kun tilaaat sähkösuunnittelun yritykseltöni, saat ammattitaitoista suunnittelua alusta loppuun.

Suunnitteluohjelmistollani apua sähköurakan tarjouslaskentaan

Suunnitteluohjelmistonani toimii CADS Electric 18, joka on yhteensopiva mm. AutoCADin kanssa. Suunnitteluohjelmistolla saan tehtyä kaikki tarvittavat rakennusten sähködokumentit. Ohjelmistollani onnistuu myös tietomallipohjainen sähkösuunnittelu, joka mahdollistaa mm. kaapeleiden ja kojeiden määrälaskentaluetteloiden tekemisen valmiista sähkösuunnitelmästä. Hyvin tehdyt sähkösuunnitelmat sekä määrälaskentaluettelot helpottavat merkittävästi sähköurakan tarjouslaskentaa.

Sähköloppupiirustukset

Tarjoan sähköurakoitsijoille sähköloppupiirustuksien piirtopalvelua ja valmistuneista rakennuksista sähköasentajien tekemien "punakynäpiirustusten" pohjalta. Ajan tasalla olevat sähköpiirustukset helpottavat myös mahdollisten muutosten tekemistä myöhemmin rakennuksen sähköjärjestelmään.

Valaistussuunnittelu

Teen sähkösuunnittelukohteisiin tarvittaessa valaistussuunnittelua Dialux-valaistuslaskentaohjelmalla.

Ota yhteyttä - pyydä kohteestasi edullinen tarjous!

Sähkösuunnittelija Sampo Kortelahti palvelee ammattitaidolla. Otathan yhteyttä, kun tarvitset turvallisia toteutuksia kohteestasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Olen lukenut selosteen henkilötietojen käsittelytoimista
Suostun tietojeni rekisteröimisen asiakasrekisteriinne
Sähköpostitse
Tekstiviestitse