Sähkösuunnittelija Hämeenlinna

Joustavasti, mutta johdonmukaisesti asiakkaan tarpeen mukaan

Sähkösuunnittelu Sampo Kortelahti palvelee monipuolisesti Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella kuten Janakkalassa, Hattulassa ja Riihimäellä. 
Yritykseni on tamperelaislähtöinen. Toimin mielelläni myös koko Pirkanmaan alueella ja muualla Suomessa, joten otathan yhteyttä ja kerro kohteestasi lisää. Katso myös referenssikohteeni.

Sähkösuunnittelu

 

Suunnittelen sähkötyöt huolellisesti, jotta urakoitsijan ja sähköasentajan on helppo toteuttaa varsinainen asennustyö sujuvasti ilman epäselvyyksiä. Ennen kaikkea ja tärkeintä on kuitenkin tehdä turvallista ja määräysten mukaista  sähkösuunnittelua. Kun tilaat sähkösuunnittelun yritykseltäni, saat ammattitaitoista suunnittelua alusta loppuun.

Suunnitteluohjelmistollani apua sähköurakan tarjouslaskentaan

Suunnitteluohjelmistonani toimii CADS Electric 18, joka on yhteensopiva mm. AutoCADin kanssa. Suunnitteluohjelmistolla saan tehtyä kaikki tarvittavat rakennusten sähködokumentit. Ohjelmistollani onnistuu myös tietomallipohjainen sähkösuunnittelu, joka mahdollistaa mm. kaapeleiden ja kojeiden määrälaskentaluetteloiden tekemisen valmiista sähkösuunnitelmästä. Hyvin tehdyt sähkösuunnitelmat sekä määrälaskentaluettelot helpottavat merkittävästi sähköurakan tarjouslaskentaa.

Sähköloppupiirustukset

Tarjoan sähköloppupiirustuksien piirtopalvelua ja valmistuneista rakennuksista sähköasentajien tekemien "punakynäpiirustusten" pohjalta. Ajan tasalla olevat sähköpiirustukset helpottavat myös mahdollisten muutosten tekemistä myöhemmin rakennuksen sähköjärjestelmään.

Sähköloppupiirustuksien puhtaaksipiirtämisen tuntiveloitushinta 50 euroa (sis. alv.24%). Teen puhtaaksipiirtämistä myös kokonaishintaperiaatteella.

 

Ota yhteyttä - pyydä kohteestasi edullinen tarjous!

Sähkösuunnittelija Sampo Kortelahti palvelee ammattitaidolla. Otathan yhteyttä, kun tarvitset turvallisia toteutuksia kohteestasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Olen lukenut selosteen henkilötietojen käsittelytoimista
Suostun tietojeni rekisteröimisen asiakasrekisteriinne
Sähköpostitse
Tekstiviestitse